שף מירי זורגר

שפית, קונדיטורית ויועצת קולינרית
בוגרת מוסדות הלימוד של חסידות ויז'ניץ, את צעדיה הראשונים עשתה מירי אצל הקונדיטור המוביל הנס ברטלה. ממנו רכשה את רזי המקצוע, את הדיוק בעבודה ואת החיבה לפרטים הקטנים. במהלך השנים עברה מירי עשרות קורסים וסדנאות בתחום בישול הגורמה ובתחום המתוקים – אהבתה הגדולה. היא מבקרת בקביעות בתערוכות בישול, אפיה ושוקולד ברחבי העולם, והשתלמה בין היתר בתערוכת הקונדיטוריה "יורופאן", בבית הספר לבישול גורמה "בלואה" וב"סלון השוקולד" – כולם בפריז, וכן בבית הספר לאפיה ולבישול "לה-נוטרה" בצרפת ובכיתת האומן של מפעל השוקולד "קליבו" בבלגיה.
מנות הגורמה היוקרתיות של מירי הן שילוב מופלא של עיצוב וטעם. בתחום הפטיפורים היא נחשבת לאחת המובילות בארץ וכל אחת מיצירות השוקולד הקטנטנות והיפהפיות שלה היא מבנה מדויק ומושקע, שיופיו מדגיש את טעמו ולהיפך.
מירי מפיקה גסטרונומית טקסים, ערבי השקה וסעודות יוקרה. קייטרינג הבוטיק שלה משרת אירועים עסקיים, שמחות משפחתיות והרמות כוסית של בני העשירון העליון. היא מעניקה ייעוץ קולינרי לבעלי קייטרינג ואולמות ומעבירה סדנאות לשפים ולקונדיטורים. מירי משמשת כפרזנטורית של יצרנים ותיקים בתחום המזון, ביניהם "תנובה", "עלית", "מורפי ריצ'רד" ו"סלייסר". המתכונים שלה מככבים בהפקות פרסומיות של חברות גדולות כמו "קוקה קולה", "תנובה", "קופת חולים מאוחדת" ועוד.
בין הפרויקטים שביצעה ניתן למנות את הכנת הסעודות במהלך ביקורה הרשמי של נשיאת קונגו ופמלייתה בישראל, כמו גם הכנת ארוחות רשמיות עבור ראש הממשלה ובית הנשיא, קונדיטאות במלון "Scoll Palace" בשווייץ, בישול לחצרות אדמו"רים בארץ ובחו"ל והכנת משלוחי מנות יוקרתיים עבור חברת "אל-על".
בתכנית הרדיו הפופולארית שלה "ריאליטי שף", המשודרת ברדיו קול חי בשעת האזנת שיא, מציגה מירי מדי שבוע מגוון מתכונים מקוריים ושימושיים, מייעצת למאזינים ומובילה מהפך במודעות לאירוח, להגשה ולשימוש במוצרי גלם איכותיים.
מירי היא החברה החרדית היחידה באיגוד השפים הבינלאומיים ובאיגוד השפים הישראלים.
הוציאה לאור עד עתה 2 ספרי מתכונים.
עוד
עברית
אנגלית
יידיש
שפות
- ללא -
אזור מגורים
בני ברק
ישוב

שף מירי זורגר

שפית, קונדיטורית ויועצת קולינרית
בוגרת מוסדות הלימוד של חסידות ויז'ניץ, את צעדיה הראשונים עשתה מירי אצל הקונדיטור המוביל הנס ברטלה. ממנו רכשה את רזי המקצוע, את הדיוק בעבודה ואת החיבה לפרטים הקטנים. במהלך השנים עברה מירי עשרות קורסים וסדנאות בתחום בישול הגורמה ובתחום המתוקים – אהבתה הגדולה. היא מבקרת בקביעות בתערוכות בישול, אפיה ושוקולד ברחבי העולם, והשתלמה בין היתר בתערוכת הקונדיטוריה "יורופאן", בבית הספר לבישול גורמה "בלואה" וב"סלון השוקולד" – כולם בפריז, וכן בבית הספר לאפיה ולבישול "לה-נוטרה" בצרפת ובכיתת האומן של מפעל השוקולד "קליבו" בבלגיה.
מנות הגורמה היוקרתיות של מירי הן שילוב מופלא של עיצוב וטעם. בתחום הפטיפורים היא נחשבת לאחת המובילות בארץ וכל אחת מיצירות השוקולד הקטנטנות והיפהפיות שלה היא מבנה מדויק ומושקע, שיופיו מדגיש את טעמו ולהיפך.
מירי מפיקה גסטרונומית טקסים, ערבי השקה וסעודות יוקרה. קייטרינג הבוטיק שלה משרת אירועים עסקיים, שמחות משפחתיות והרמות כוסית של בני העשירון העליון. היא מעניקה ייעוץ קולינרי לבעלי קייטרינג ואולמות ומעבירה סדנאות לשפים ולקונדיטורים. מירי משמשת כפרזנטורית של יצרנים ותיקים בתחום המזון, ביניהם "תנובה", "עלית", "מורפי ריצ'רד" ו"סלייסר". המתכונים שלה מככבים בהפקות פרסומיות של חברות גדולות כמו "קוקה קולה", "תנובה", "קופת חולים מאוחדת" ועוד.
בין הפרויקטים שביצעה ניתן למנות את הכנת הסעודות במהלך ביקורה הרשמי של נשיאת קונגו ופמלייתה בישראל, כמו גם הכנת ארוחות רשמיות עבור ראש הממשלה ובית הנשיא, קונדיטאות במלון "Scoll Palace" בשווייץ, בישול לחצרות אדמו"רים בארץ ובחו"ל והכנת משלוחי מנות יוקרתיים עבור חברת "אל-על".
בתכנית הרדיו הפופולארית שלה "ריאליטי שף", המשודרת ברדיו קול חי בשעת האזנת שיא, מציגה מירי מדי שבוע מגוון מתכונים מקוריים ושימושיים, מייעצת למאזינים ומובילה מהפך במודעות לאירוח, להגשה ולשימוש במוצרי גלם איכותיים.
מירי היא החברה החרדית היחידה באיגוד השפים הבינלאומיים ובאיגוד השפים הישראלים.
הוציאה לאור עד עתה 2 ספרי מתכונים.
עוד

תחומי התמחות

בישול, קונדטוריה, תיירות כשרה בחו"ל,
המלצות